Samsung Galaxy S5 Verkoopt Minder Goed Dan de Galaxy S4

Galaxy-S5-Time-to-UpgradeUit een onderzoek van het onderzoeksbureau Counterpoint blijkt dat de Galaxy S5 momenteel minder goed verkoopt dan zijn voorganger in de zelfde periode na de lancering. Zo zal Samsung momenteel “slechts” 5 miljoen Galaxy S5 exemplaren per maand verkopen, terwijl het Zuid-Koreaanse bedrijf in de zelfde periode na de lancering van de Galaxy S4 maar liefst 7 miljoen exemplaren wist te verkopen.

Ook zal dit betekenen dat Samsung minder exemplaren van zijn vlaggenschip verkoopt dan Samsung’s grootste concurrent, Apple. De iPhone 5s zou namelijk nog steeds 7 miljoen keer per maand over de toonbank gaan.

Mogelijk is dit de reden dat Samsung naast de Galaxy S5 nog een top toestel zal introduceren om de concurrentie aan de gaan met de iPhone 6. Zo zal Samsung volgens de geruchten volgende maand namelijk al een nieuw toestel lanceren dat beschikt over een metalen behuizing, een beter 4,7-inch display, 3GB werkgeheugen en een Snapdragon 805 processor. Ook zal Samsung in september, tijdens de IFA-beurs in Berlijn de Galaxy Note 4 introduceren.

via [nieuwemobiel]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.