Afbeelding Grotere Nexus-tablet Blijkt Stockfoto

Google-Nexus-9-fotoOp verschillende websites is sinds gister te lezen dat er een afbeelding van een grotere Nexus-tablet zou zijn gelekt. De afbeelding van de vermoedelijke Nexus 9 blijkt echter een stockafbeelding te zijn van een tablet-dummie.

Rootzwiki dacht een primeur in handen te hebben doordat Google “per ongeluk” een Nexus-tablet op het kanaal had gepubliceerd. Doordat de tablet wat vierkanter lijkt dan de huidige tablet, dacht men dat het zou gaan om de Nexus 9 met een schermratio van 4:3. Helaas blijkt uit wat beter onderzoek dat Google gewoon een standaard afbeelding heeft gebruikt van Shutterstock, en dus helemaal niks “per ongeluk” heeft gelekt.

shutterstock nexus 9 tablet

Ook al is het zeer waarschijnlijk dat Google binnenkort nieuwe Nexus toestellen zal introduceren, Google weet de details goed geheim te houden. De laatste maanden zijn er al meerdere malen foto’s opgedoken waarvan werd gedacht dat er een nieuwe Nexus tablet op te zien was, maar tot nu toe blijkt het echter elke keer weer vals alarm te zijn.

Volgens de geruchten zal de Nexus 9 gaan beschikken over een 8,9-inch display met een resolutie van 2048 x 1440 pixels, een 64-bit NVIDIA Tegra K1 processor, 2GB werkgeheugen, 16GB of 32GB opslagruimte, een front-facing stereo speakers, een 8 megapixel camera aan de achterkant en een 3 megapixel camera aan de voorkant. We kunnen echter nog niks met zekerheid zeggen.

via [tabletguide]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.