FreedomPop: Gratis Mobiel Internet Komt Ook Naar Nederland

FreedomPop-LogoDe gratis telecomprovider FreedomPop, dat binnenkort van start gaat in België, heeft laten weten dat het bedrijf in 2015 ook zijn diensten in Nederland wil gaan aanbieden. Met FreedomPop kunnen mensen gratis internetten, bellen en sms-berichten versturen.

Met FreedomPop is het mogelijk om elke maand gratis 200 belminuten, 200 smsjes en 500 MB mobiel internetverkeer te ontvangen. Wil je meer data of belminuten dan moet er betaald worden. Het komt wel vaker voor dat diensten gratis worden aangeboden en tegen betaling meer kan worden bijgekocht. Denk bijvoorbeeld aan online diensten zoals Dropbox of spellen voor Android. Bij een telecomprovider is dit echter heel ongewoon.

Freedompop

In Amerika is FreedomPop al sinds 2012 actief. Daar heeft het bedrijf al 250.000 klanten. Tussen de 5 en 15 procent van de klanten stapt uiteindelijk over op een betaald abonnement, dit is genoeg om het bedrijf winstgevend te houden. Klanten die alleen gebruik maken van de gratis bundel zullen wel reclame ontvangen.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *