Evan Blass van @evleaks Stopt Met Lekken Geruchten

Evan-Blass-EvleaksDe meest bekende “geruchten lekker”, Evan Blass van @evleaks heeft aangegeven dat hij stopt lekken van geruchten. Hij gaat met “pensioen”, omdat hij geen winst maakt met het lekken van geruchten via zijn Twitter account en website.

Evan Blass heeft in een interview met The Next Web laten weten dat hij opzoek zal gaan naar een “normale” full-time baan om zijn family te kunnen onderhouden. Het lekken van smartphone en tablet geruchten via zijn Twitter account met 187.000 volgers en zijn website brachten niet genoeg inkomen op om van te kunnen leven.


Hij zal zijn Twitter account gewoon blijven gebruiken voor persoonlijk gebruik, maar wat er met de website zal gebeuren is nog niet bekend. @evleaks is sinds 2012 een erg betrouwbare bron en heeft onder andere juiste geruchten verspreid over de HTC One, waar HTC niet erg over te spreken was. Maar ook juiste informatie over de nieuwste Samsung, Nokia, LG, Sony, Motorola en Chinese toestellen wist Evan Blass als eerste te lekken.

Evan Blass is helaas ook erg ziek en heeft lang geleden de spierziekte MS opgelopen. Doordat Evan Blass erg populair is in de tech-wereld hebben een aantal mensen een fonds gestart om Evan Blass te helpen met het betalen van zijn ziekenhuis rekeningen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *