Samsung Galaxy Note 8 Komt Er Ook In De Kleur Deep Sea Blue

Galaxy-Note-8-teaserDe Galaxy Note 8 is nog niet eens officieel aangekondigd, maar tech-lekker Evan Blass weet nu al te melden dat Samsung de phablet ook in de kleur “Deep Sea Blue” zal uitbrengen. De huidige Galaxy S8 is niet verkrijgbaar in deze kleur.

Evan Blass is iemand die vaak juiste informatie deelt via Twitter. Ditmaal deelde hij een render van de Galaxy Note 8 in een donkerblauwe kleur met de tekst “Deep Sea Blue”. Helaas zien we op de afbeelding alleen de voorkant van de phablet, maar we zien de kleur wel terug aan de boven- en onderkant van de smartphone. Ook is de S Pen voorzien van deze kleur.

Samsung Galaxy Note 8 Deep Sea Blue

Samsung zal de Galaxy Note 8 op 23 augustus eindelijk officieel introduceren. De phablet beschikt volgens de geruchten over een 6,3-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 2960 bij 1440 pixels en een beeldverhouding van 18,5:9, een Exynos 8895-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 3300 mAh accu, een S Pen, een 12 megapixel dual-camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant. Ook komt er een dual-SIM variant in Nederland op de markt.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.