Samsung bevestigt uitstel Galaxy S3

We schreven er al eerder over, maar nu heeft Samsung het nieuws zelf ook bevestigd. De Samsung Galaxy S3 wordt niet getoond op het Mobile World Congress eind deze maand in Barcelona. Aan TechRadar laat het Zuid-Koreaanse bedrijf weten dat de S3 niet op het MWC zijn opwachting maakt, maar dat de lancering op een ander moment wordt gehouden.

Het bedrijf zegt: Samsung kijkt ernaar uit om nieuwe mobiele producten te lanceren en demonstreren op het Mobile World Congress 2012. De opvolger van de Galaxy S2 smartphone wordt onthuld op een afzonderlijk Samsung-evenement in de eerste helft van dit jaar, dichterbij de commerciele beschikbaarheid van het product.

Die laatste zin kan twee dingen beteken. Of Samsung heeft vertraging opgelopen bij de productie van de S3 of het is een strategische beslissing met het oog op de iPhone 5. VOlgens de geruchten wordt die in juni gelanceerd.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.