Gemiddelde Gebruiker Bekijkt Smartphone 221 Keer Per Dag

smartphone gebruikUit een onderzoek van marketingbureau Tecmark blijkt dat de gemiddelde gebruiker maar liefst 221 keer per dag op zijn of haar smartphone kijkt. Een totaal van 2000 smartphonebezitters hebben meegedaan aan het onderzoek.

Uit de resultaten van het Britse onderzoek kan worden opgemaakt dat de gemiddelde gebruiker de smartphone ongeveer 3 uur en 16 minuten gebruikt om 221 opdrachten uit te voeren.

De meeste gebruikers bekijken nog voor het opstaan de Facebook en Mail applicaties. Ook checken veel mensen het laatste nieuws en de weersvoorspellingen terwijl ze nog steeds op bed liggen. Vervolgens stuur je een berichtje naar je beste vrienden voordat je eindelijk besluit om uit bed te stappen. Veel andere handelingen die gedurende de dag worden uitgevoerd zijn het checken van de treintijden, bankzaken regelen, foto’s updaten, spelletjes spelen en het updaten van je social media pagina’s.

Veel mensen hebben niet door hoevaak ze hun smartphone checken, aldus directeur van Tecmark, Richard Heyes. “Voor de meeste van ons is het een tweede natuur geworden“. “Het is zoveel makkelijker om Facebook-updates op je telefoon te checken in plaats van op een computer die nog moet opstarten. We hebben niet zoveel tijd in de ochtend“.

via [telegraaf]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.