Samsung Flow: Bestanden Delen Tussen Mobiel en Desktop

Samsung FlowSamsung heeft een nieuwe dienst geïntroduceerd, genaamd Samsung Flow. Met Samsung Flow kan je bestanden delen tussen verschillende apparaten zoals smartphones, tables, smartwatches, desktops en televisies.

Dankzij Samsung Flow is het mogelijk om op al je apparaten te blijven door werken. Ben je bijvoorbeeld een powerpoint aan het maken op je computer, dan kan je deze gemakkelijk delen met je tablet zodat je onderweg door kan werken aan je powerpoint presentatie. Volgens Samsung kan je bestanden delen tussen al je apparaten, van je smartwatch tot aan een televisie en computer.

Samsung hoopt met Flow het delen van bestanden en het verbinden met verschillende apparaten een stuk makkelijker te maken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een inkomend telefoongesprek op te nemen met je tablet of TV. Ook kan je reminders instellen en zullen notificaties worden getoond op al je verbonden apparaten. Doordat Samsung Flow een open systeem is kunnen ontwikkelaars de dienst ook verwerken in hun eigen apps.

Ontwikkelaars hebben nu al toegang tot Samsung Flow, maar de normale consument moet nog even wachten. Het is nog niet duidelijk wanneer Samsung de dienst voor het grote publiek zal lanceren.

bron [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.