BlackBerry Introduceert “Veilige” Android-smartphone DTEK50

BlackBerry-DTEK50Gisteren plaatsten we al wat foto’s van de vermoedelijke BlackBerry DTEK50, maar de Canadese fabrikant heeft deze smartphone zojuist officieel aangekondigd. De BlackBerry DTEK50 is de tweede Android-smartphone van het bedrijf en is volgens BlackBerry de “veiligste smartphone ooit“.

De BlackBerry DTEK50 is een mid-range smartphone die draait op Android 6.0.1 en beschikt over een 5,2-inch display met een Full HD-resolutie, een Snapdragon 617-chipset, 3GB werkgeheugen, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een 2610 mAh accu met QuickCharge 2.0-ondersteuning en een aansluiting voor een microSD-kaart.

BlackBerry-Neon-DTEK50

De smartphone heeft misschien niet de meest indrukwekkende specificaties, maar dit is ook niet het verkooppunt van de BlackBerry DTEK50. Volgens BlackBerry is de smartphone dankzij FIPS 140-2 Compliant Full Disk Encryption, systeemmonitoring en snelle updates namelijk de veiligste smartphone ooit. Het doel van de smartphone is dus de veiligheid van de gebruiker.

Een pre-order voor de BlackBerry DTEK50 kan nu worden geplaatst voor € 339 op de officiële webshop van BlackBerry. Voor deze prijs krijg je ook een BlackBerry Mobile Power Charger met een capaciteit van 12600 mAh.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.