BlackBerry Werkt Samen Met Samsung Aan Android-beveiliging In Knox

BlackBerry Enterprise Samsung KnoxBlackBerry heeft aangekondigd dat het Canadese bedrijf gaat samenwerken met Samsung om de enterprise-diensten van BlackBerry toe te voegen aan de beveiligde Android-omgeving, Knox.

Bij de enterprise-diensten van BlackBerry word gebruik gemaakt van beveiligingstechnologieën om data versleuteld op te slaan of te verzenden tussen twee toestellen. Mede dankzij deze beveiliging is BlackBerry populair geweest bij overheden en grote bedrijven.

Nog steeds kiezen veel bedrijven ervoor om hun personeel te voorzien van een Blackberry. Wel kijken steeds meer bedrijven naar alternatieven zoals Windows Phone-toestellen en Android-toestellen van Samsung met Knox. Blackberry-toestellen zijn echter nog steeds de meest beveiligde smartphones ter wereld, en dit is dan ook de reden dat Samsung een samenwerking is aangegaan met BlackBerry.

Met de samenwerking tussen beide bedrijven kan Samsung de Knox software nog beter beveiligen en op meer zakelijke klanten rekenen. BlackBerry zal straks meer kunnen verdienen door de Enterprise-diensten ook op Android aan te bieden.

bron [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.