Platenlabels Willen Af Van Gratis Versie Spotify

spotifyPlatenlabels zijn niet blij met de gratis versies van streaming muziekdiensten. Onder andere Universal wil af van de gratis versie van Spotify, of op zijn minst een tijdslimiet op de gratis versie. Momenteel kan je met de gratis versie van Spotify ongelimiteerd muziek luisteren.

Momenteel kunnen mensen gratis onbeperkt muziek luisteren via de gratis versie van Spotify. Wel krijg je dan af en toe reclame tussen de tracks door. Voorheen had de gratis versie van Spotify echter een tijdslimiet, en dit willen platenlabels graag weer terug. De platenlabels zouden namelijk niet genoeg kunnen verdienen met het huidige advertentiemodel van Spotify.

Volgens muziektijdschrift Rolling Stone is Universal niet de enige platenlabel die ontevreden is met de gratis versie van Spotify, maar wel de eerste die druk zet op Spotify om wijzigingen door te voeren. Wat dit voor gevolgen zal hebben is nog niet duidelijk, waarschijnlijk zullen er opnieuw onderhandelingen plaats gaan vinden tussen Spotify en platenlabels.

via [telegraaf]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *