“OnePlus One Opvolger Wordt 100 Euro Duurder”

OnePlus OneDe opvolger van de aantrekkelijk geprijsde OnePlus One zal waarschijnlijk een stuk meer gaan kosten dan de huidige OnePlus One. Zo heeft CEO Pete Lau via de Chinese website Weibo laten weten dat de opvolger ongeveer 100 euro duurder zal zijn.

De OnePlus One kost 269 euro en is voorzien van een 5,5-inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 2,5GHz Snapdragon 801 quad-core processor, 3GB werkgeheugen, 16GB of 64GB opslagruimte, een 3100mAh accu, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant.

Dit zijn zeer indrukwekkende specificaties voor een toestel met een dergelijke prijs. De opvolger “OnePlus Two” zal later dit worden aangekondigd en uiteraard over nog betere specificaties gaan beschikken. Het bedrijf kan de adviesprijs echter niet meer zo laag houden.

Via de Chinese Twitter variant, Weibo heeft OnePlus CEO Peter Lau gereageerd op een bericht waaruit kan worden opgemaakt dat de opvolger ongeveer 350 euro zal gaan kosten. Een gebruiker vroeg namelijk of de nieuwe OnePlus smartphone OnePlus 350 euro zal gaan kosten, waarop Lau antwoordde dat hij het een mooie prijs vond voor een smartphone. Daarmee lijkt het erop dat de smartphone ongeveer 100 euro duurder zal worden. Naar alle waarschijnlijkheid gaat het hier om de 16GB variant. De 64GB variant krijgt waarschijnlijk een adviesprijs mee van boven de 400 euro.

Over de specificaties van de “OnePlus Two” is nog weinig bekend. Wel zal de smartphone worden voorzien van de nieuwe Snapdragon 810-processor en hoogstwaarschijnlijk draaien op OxygenOS.

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.