App tip: Vlaamse voorjaarsklassiekers

De winter zit er nu wel echt op en dus is het tijd voor het voorjaar met de daarbij horende voorjaarsklassiekers. Daarom dit keer aandacht voor de app Flanders Classics. Dat is de overkoepelende organisatie van de zes Vlaamse klassiekers. Flanders Classics vertelt je alles wat je wil weten over Omloop Het Nieuwsblad, Dwars door Vlaanderen, Gent-Wevelgem, de Ronde van Vlaanderen, de Scheldeprijs en de Brabantse Pijl.

Zaterdag staat de eerste klassieker in de vorm van Omloop het Nieuwsblad op het programma. In de app staat het hele parcours op Google Maps compleet met waar je de kasseienstroken kunt vinden en waar de klimmetjes zitten. Verder is er nog het laatste nieuws te vinden en kun je samen met je vrienden op Facebook en Twitter voorspellingen doen wie de winnaar wordt.

Hoe de app is tijdens de klassiekers valt nog niet te zeggen, dat weten we zaterdag pas als de Omloop het Nieuwsblad verreden wordt.

Klik hier om de app te downloaden.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.