Verkoop Aldi smartphone officieel gestart

Afgelopen week schreven we over een serie smartphones die uitgebracht zou worden door supermarktketen Aldi. Vanaf vandaag ligt de Wolfgang Messenger officieel bij de Aldi in de schappen. De Wolfgang Messenger is de eerste in een lijn van 3 smartphones die door de Aldi is uitgebracht.

Wat betreft de specificaties, is het niet eens een hele slechte telefoon. De Wolfgang Messenger is een simlockvrije dual-SIM telefoon, uitgerust met een full QWERTY toetsenbord. De telefoon is zoals de naam al doet vermoeden, ingericht voor zaken als MSN, Yahoo chat, Skype, Twitter en Facebook Messenger. Ook is het mogelijk om gewoon te internetten met het toestel en is de interne opslagcapaciteit uit te breiden met een 16GB Micro SD kaart.

Het is geen high-end toestel, zoals je misschien ook wel zou verwachten. Maar met een prijskaartje van maar 49,99 euro is het een leuk toestel. Verderop in dit jaar zullen er nog 2 telefoons van Wolfgang op de markt komen, namelijk een compacte Android-telefoon en een complete Android-toestel.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

11 Reacties

 1. j.jagt schreef:

  Welnu, met 3 stuks per filiaal kan je wel van een aardschok spreken. ALLEMAAL uitverkocht zei de verkoopster om 8:45, we hadden er maar 3 zei de kassiere….Prima gedaan Aldi….

  • tw van haren schreef:

   ik zelf was ook bij de aldi om half negen met de openings tijd en er waren maar twéé en dat noemen ze nu een actie maar op- is op- zeggen ze ,super hoor aldi super zaak en al uit verkocht binnen 5 minuten laat mij niet lachen en dat zijn stund prijzen nu ik vond het een stunt?

 2. Barry Meijer schreef:

  Waarschijnlijk hebben ze een gokje geprobeerd te wagen… het liep alleen beter dan ze hadden verwacht.

 3. Harry van Oosten schreef:

  Er was nog niemand in de Aldi en de verkoopster zei al ze zijn uitverkocht.
  Ga zo door en je bent niet meer geloofwaardig.

 4. jan stapper schreef:

  Zeer, tot super slechte reklame, ik kan er wel 100 tegelijk kopen, maar het gaat om die arme mensen die al om 07:00 uur v.d. staan te wachten, en bij de opening te horen krijgen dat ze uitverkocht zijn?? Gr. Di capo.

 5. M. schreef:

  ik heb er wel een,
  ben er ontzettend blij mee!

 6. Hilde schreef:

  Ik was in Boskoop waar ik 20 minuten na opening kwam. Ze hadden 10 exemplaren en ze waren al uitverkocht.. In waddinxveen hadden ze ook zoiets, en toen ik daar een half uur na openingstijd was, kreeg ik te horen dat ze in elk filiaal in omgeving uitverkocht waren? Zou er nog een tweede lading komen?

 7. Henk schreef:

  Veel personeelsleden hebben de telefoon gekocht voor openingstijd. Sommige personeelsleden hebben er ook één voor familie gekocht. Dit is een reden dat er voor de klanten er geen apparaat beschikbaar was.
  Kijk eens bij Samsung; een bijna gelijkwaardig apparaat voor minder geld.

 8. gsm schreef:

  Aldi heeft soms leuk gadgets in de aanbieding maar ze kopen helaas niet veel in!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.