HTC Heeft Geen Interesse In Eventuele Overname Door ASUS

HTC CEO cher-wangVolgens eerdere berichten zou ASUS interesse hebben in het overnemen van de noodlijdende smartphonefabrikant HTC. HTC heeft nu echter laten weten dat HTC niet te koop is en dat elk bod van ASUS direct naar de prullenbak zal worden verwezen, zo meldt Reuters.

HTC heeft een zeer moeilijk periode achter de rug. De HTC One M9 is geen succes en HTC heeft veel kosten gemaakt, waardoor de fabrikant dit kwartaal een fors verlies verwacht. Als gevolg is de beurskoers van de fabrikant enorm gedaald en staat de koers zelfs op het laagste punt sinds 10 jaar.

ASUS liet weten eventueel wel interesse te hebben in een overname van HTC, maar ASUS had nog geen bod geplaatst. HTC stelt nu dat een eventueel bod sowieso zal worden afgeslagen. “HTC heeft geen contact gehad met Asus over een overname en zal dat ook niet overwegen.

ASUS doet het steeds beter op de smartphonemarkt en is vooral succesvol in Azië. Door de overname van HTC zou de fabrikant makkelijker kunnen uitbreiden naar Europa en Amerika.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *