Google Photos Blijft Foto’s Uploaden Na Verwijderen Van De App

Google Instellingen-appGoogle heeft eerder dit jaar de Google Photos-app geïntroduceerd. Hiermee is het mogelijk om je foto’s te organiseren en automatisch online op te slaan. Deze laatste functie blijkt echter erg hardnekkig, waardoor je foto’s zelfs na het verwijderen van de Photos-app nog steeds online worden opgeslagen.

Een aantal instellingen van de Google Photos-app worden opgeslagen in de Google Instellingen-app. Na het verwijderen van de Google Photos-app blijven deze instellingen gewoon in de Google Instellingen-app staan, waardoor de automatische upload functie gewoon actief blijft.

Gelukkig kan je de upload-functie wel handmatig uitzetten. Hiervoor open je de Google Instellingen-app en klik je op “Back-up voor Google Foto’s“. Hier kan je aangeven of je de functie aan of uit wil schakelen.

Google heeft zelf nog niet gereageerd op dit probleem. Het is op zijn minst opmerkelijk te noemen dat de upload-functie niet automatisch gedeactiveerd wordt na het verwijderen van Google Photos.

via [nieuwemobiel]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. App ontwikkelaar en Webdesigner. Favoriete telefoon: Samsung Galaxy S4.

Lees ook...

1 Reactie

  1. F zegt:

    ‘Back-up voor google fotos’ bestaat bij mij niet. Is er een andere manier om google fotos te stoppen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *