“Galaxy Note 5 en Galaxy S6 Edge+ Aankondiging Op 12 Augustus”

Samsung Galaxy S6 EdgeSamsung zal op 12 augustus de Galaxy Note 5 en de Galaxy S6 Edge+ aankondigen. Dat meldt althans Sammobile op basis van anonieme bronnen. Vanaf 21 augustus zullen beide toestellen te koop zijn.

De Galaxy Note 5 krijgt waarschijnlijk een 5,7-inch display met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels en een uiterlijk dat veel wegheeft van de Galaxy S6. De achterkant bestaat uit glas en de zijkanten uit metaal. Door het nieuwe design is het niet mogelijk om de accu te vervangen of het geheugen uit te breiden met een microSD-kaart. De Galaxy Note 5 krijgt verder een Exynos-processor, 4GB werkgeheugen en een stylus.

Samsung zul ook een Galaxy S6 Edge+ introduceren. Dit is een grotere variant van de Galaxy S6 Edge die net als de Galaxy Note 5 waarschijnlijk een 5,7-inch display krijgt. Uiteraard zal het display net als de “normale” Galaxy S6 Edge aan beide zijkanten gebogen zijn. Ook deze phablet krijgt een eigen Exynos-processor, maar “slechts” 3GB werkgeheugen.

Samsung kondigt de nieuwe Galaxy Note normaal gesproken aan tijdens de IFA-beurs in Berlijn. Dit jaar wil de Zuid-Koreaanse fabrikant de phablet echter eerder aankondigen vanwege de lancering van de iPhone 6 in september. Op deze manier wil Samsung voorkomen dat de lancering van de nieuwe iPhone de aandacht wegtrekt.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.