Mensen Staan In De Rij Om OnePlus Two Te Zien

OnePlus-TwoOnePlus heeft in Engeland de OnePlus Two gedemonstreerd en dit was voor ongeveer 120 fans reden genoeg om urenlang in de rij te staan. De fans konden de smartphone alleen bekijken, niet kopen.

OnePlus heeft de OnePlus Two aan de pers in Engeland laten zien, waarna ook de fans een kijkje konden nemen. De OnePlus Two lijkt net als zijn voorganger nu al erg gewild, want ongeveer 120 man vonden het niet erg om urenlang in de zon te wachten om de OnePlus Two te kunnen zien. Om de tijd te doden deden de fans spelletjes of een tukje op de stoep. De OnePlus Two is echter nog niet te koop, dus ook deze fans konden de smartphone nog niet mee naar huis nemen.

De OnePlus Two is vanaf volgende week verkrijgbaar via het invite-systeem. Hierdoor kunnen mensen de smartphone alleen aanschaffen als ze een uitnodiging hebben ontvangen. Deze uitnodigingen worden via verschillende manieren weggegeven.

De OnePlus Two beschikt over een 5,5-inch display met een resolutie van 1920×1080 pixels, een Qualcomm Snapdragon 810-processor, een 13 megapixel camera met Auto Laser Focus aan de achterkant, een 5 megapixel selfiecamera, een vingerafdrukscanner, een 3300mAh accu, 4G-ondersteuning, een usb-c-poort en GPS. Er komen twee varianten. Een versie met 3GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte en een versie met 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte. De smartphone draait op Android 5.1 (Lollipop), weegt 175 gram en meet 151,8 x 74,9 x 9,85mm.

De verkoop van de OnePlus Two start op 11 augustus. De variant met 3GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte kost €339. Voor 4GB werkgeheugen en 64GB opslagruimte betaal je €399.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.