ASUS Transformer Android ICS update vandaag gestart

Gisteren schreven we nog dat de update naar Android ICS (Ice Cream Sandwich) volgende week plaats zou vinden, kunnen we nu melden dat het toch vandaag van start is gegaan. De hele dag al gaan er al berichten over Twitter van ontvangen updates, vooral vanuit het buitenland en niet uit ons koude kikkerlandje. Maar later op de dag kwamen ze dan toch, de berichten uit Nederland van Transformer gebruikers die de Android 4.0 update hebben ontvangen.

Hoe check ik of de update ook voor mij is?
Als je wilt kijken of de update ook voor jou is ga je naar het menu en dan naar ‘instellingen’, vervolgens ga je naar ‘Over de tablet’ en druk je op ‘Controleren op update’. Wees niet bang als de update er nog niet is voor jouw transformer, dan moet je gewoon nog even geduld hebben.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

3 Reacties

  1. A.Boekholt schreef:

    Na de update naar ICS op mijn Transformer EEE pad een slechte, instabiele WiFi-verbinding overgehouden. Voorheen nooit problemen gehad. Tips hiervoor?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.