App tip: Sprinten naar het toilet

Je kent het wel, je zit net lekker een film te kijken en je moet naar het toilet. De reclames zijn net geweest dus het duurt nog wel een half uurtje voordat ze er weer zijn. Maar je moet zo nodig dat je niet kunt wachten tot de volgende reclames. Dan biedt de app RunPee uitkomst. RunPee geeft aan op welk moment in de film je het best naar het toilet kan gaan, zonder dat je iets belangrijks mist.

Als je RunPee opent kun je intypen naar welke film je aan het kijken bent. De app geeft in het geval van Johnny English Reborn twee momenten aan waarop je even snel naar het toilet kunt.  Ook laat de app zien of het de moeite waard is om te blijven zitten bij de aftiteling omdat ze makers van de film nog wat leuks verstopt hebben aan het eind. RunPee heeft zelfs gedacht aan de mensen die voor de film nog naar het kleinste kamertje gaan en daardoor te laat komen. Van iedere film wordt namelijk ook een samenvatting van de eerste vijf minuten gegeven.

Om te voorkomen dat je in de bioscoop of thuis op de bank naast je vriend(in) de hele tijd op je mobiel zit te kijken, trilt RunPee als het moment daar is om snel een sprintje te trekken naar het toilet.  RunPee zoekt ook nog voor je op Twitter naar wat anderen van de film vonden die jij van plan bent om te gaan kijken.

Klik hier om de app te downloaden.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.