Google Introduceert Nexus 5 En Nexus 6 Op 29 September

Android-6.0-MarshmallowGoogle heeft bevestigd wat de meeste van ons al hadden verwacht. Google zal op 29 september enkele nieuwe toestellen introduceren. Waarschijnlijk gaat het om de nieuwe Nexus 5 van LG, de Nexus 6 van Huawei en een nieuwe Chromecast-dongle. Ook zal de nieuwste versie van Android worden gelanceerd.

Volgens eerdere geruchten zou Google de nieuwe Nexus-toestellen op 29 september tijdens een persevenement presenteren. Dit gerucht lijkt nu te zijn bevestigd. Google is namelijk begonnen met het verzenden van uitnodigingen naar de pers.

Op de uitnodiging staat niet wat Google op 29 september zal presenteren, behalve een aantal “tasty new treats“. Vanwege de vele geruchten en de jaarlijkse lancering van de nieuwste Android versie, die altijd samen met nieuwe Nexus-toestellen zal worden uitgerold, kunnen we ervan uit gaan dat Google de nieuwe Nexus 5 en Nexus 6 zal presenteren. Sommige bronnen verwachten ook dat Google een nieuwe Chromecast-dongle zal aankondigen.

Alhoewel we nog niks met 100 procent zekerheid kunnen zeggen, weten we vrijwel zeker dat op dinsdag, 29 september om 9:00 am PT de nieuwste Nexus-toestellen samen met Android 6.0 (Marshmallow) zullen worden gepresenteerd.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.