“Samsung Galaxy S7 Beschikt Over Volledig Metalen Behuizing”

Samsung Galaxy S6 EdgeDe opvolger van de Samsung Galaxy S6 krijgt volgens de Koreaanse website Inews24 een volledig metalen behuizing. De “unibody-behuizing” is uit één stuk metaal gesneden en heeft dus geen vervangbare accu.

De huidige Galaxy S6 bestaat uit een gedeeltelijk metalen behuizing met een glazen achterkant. De Galaxy S7 krijgt volgens de geruchten echter ook een metalen achterkant. Als dit gerucht klopt dan is het voor het eerst dat Samsung een vlaggenschiptoestel op de markt brengt met volledig metalen behuizing.

De behuizing bestaat volgens de bron niet uit aluminium, maar uit magnesiumlegering. Een materiaal dat 2,8 keer sterker is dan aluminium en 65 procent lichter. Ook wordt de behuizing dankzij de magnesiumlegering minder snel warm.

Eerdere geruchten spreken over een 20 megapixel camera en uitbreidbare opslagruimte. De Galaxy S7 zal worden aangestuurd door een eigen chip van Samsung.

De Zuid-Koreaanse fabrikant introduceert nieuwe flagship-smartphones doorgaans in februari tijdens de Mobile World Congress in Barcelona.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.