Restaurant ’t Zusje Gaat Strijd Aan Met Smartphoneverslaving

t-Zusje-restaurant-smartphoneTegenwoordig is het normaal dat je tijdens een etentje in een restaurant constant je smartphone checkt, een Whatsappje stuurt of je status update op Instagram of Facebook. Dit is niet echt gezellig en het restaurant ’t Zusje wil daar iets aan doen. Mensen die de smartphone tijdens een etentje niet gebruiken kunnen namelijk prijzen winnen.

’t Zusje heeft een app uitgebracht die bezoekers van het restaurant kunnen gebruiken om punten te winnen die kunnen worden ingeruild voor prijzen. Het is de bedoeling dat mensen de stopwatch in de app aanzetten zodra ze het restaurant inkomen. Zolang de stopwatch loopt en de smartphonegebruiker de smartphone tijdens het dineren niet gebruikt win je punten. Hoe langer je de smartphone niet gebruikt, des te meer punten je zult ontvangen. Met de gewonnen punten maak je kans op prijzen.

Volgens horecaondernemer Peter Smits komt de smartphoneverslaving tijdens het dineren gedeeltelijk door restaurants zelf. Steeds meer restaurants bieden namelijk gratis WiFi aan en vragen om iets te delen of te liken. ’t Zusje probeert hier nu iets tegen te doen om de ouderwetste gezelligheid terug te krijgen.

via [ad.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.