“HTC Komt Met HTC One M9+ Opvolger Op 29 September”

HTCVolgens de doorgaans betrouwbare software-ontwikkelaar LlabTooFeR zal de Taiwanese fabrikant HTC op 29 september de opvolger van de HTC One M9+ introduceren.

LlabTooFeR laat via Twitter weten dat we op 29 september twee nieuwe HTC smartphones krijgen te zien. Eén van deze smartphones is de opvolger van de HTC One M9+. De tweede smartphone is de Butterfly 3, een toestel voor de Chinese markt.

Volgens eerdere geruchten zal HTC op 29 september de HTC One A9 introduceren. Het is goed mogelijk dat dit de opvolger van de HTC One M9+ moet worden. Echter spreken de gelekte specificaties elkaar tegen, waardoor we nog niet met zekerheid kunnen zeggen over welke specificaties de smartphone zal gaan beschikken.

Zo spreekt LlabTooFeR over een MediaTek-chipset, maar hebben we ook regelmatig berichten gehoord over een Snapdragon-processor. Ook spreken sommige geruchten over 2GB werkgeheugen, terwijl een benchmark test van een HTC-toestel met de codenaam “Aero” 4GB werkgeheugen toonde. De smartphone krijgt verder waarschijnlijk een 5-inch display met een resolutie van 1920×1080 pixels, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 4 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner en een metalen behuizing met een dikte van 7mm.

Door de verschillende berichten kunnen we met weinig zekerheid zeggen wat we op 29 september mogen verwachten. Het lijkt er in ieder geval op dat we meerdere toestellen te zien krijgen in verschillende prijsklassen. Mogelijk spreken de geruchten elkaar tegen omdat HTC misschien wel meer dan twee toestellen zal introduceren. Een andere mogelijkheid voor de tegensprekende berichten is de lancering van verschillende varianten van een toestel. Zo komt het regelmatig voor dat een fabrikant van een zelfde toestel een variant met minder en meer opslagruimte en werkgeheugen lanceert.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *