Zakelijke Fujitsu tablet in april

We schreven al eerder dat Fujitsu voornemens is om de Nederlandse (Europese) markt te betreden en zoals het er nu naar uitziet wordt dat eerder dan verwacht. Het bedrijf gaat namelijk een zakelijke Android 4.0 tablet uitbrengen in Nederland, de Stylistic M532 zal vanaf april te koop zijn voor een prijs die rond de 549 euro ligt. Dit maakte het Japanse bedrijf bekend tijdens het MWC (Mobile World Congress).

Fujitsu richt zich met de stylistic voornamelijk op de zakelijke markt, de tablet wordt namelijk standaard geleverd met beveiligingssoftware die bescherming biedt tegen datalekken. De Stylistic beschikt ook over DNLA-ondersteuning zodat het media kan delen met een tv of projector. Volgens Fujitsu is de Stylistic M532 ook prima te gebruiken door consumenten.

Specificaties
De Fujitsu Stylistic M532 is een pittig dingetje met een Nvidia Tegra 3 quad-core processor en een kloksnelheid van 1.4GHz. De tablet wordt standaard geleverd met de nieuwste versie van Android (4.0, Ice Cream Sandwich). Het scherm is 10.1-inch (TFT) met een resolutie van 1280×800 pixels. De Stylistic weegt maar een schamele 560 gram en is ongeveer 8,6mm dik. Volgens Fujitsu gaat de accu van de Stylistic zo’n 9,5 uur mee.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.