LG en HTC willen volgende Nexus smartphone maken

Fabrikanten staan altijd te springen om de Nexus telefoon van Google te realiseren. Dit ondanks het feit dat het toestel meestal niet zo heel erg populair is. Zo maakte HTC de Google Nexus One om vervolgens het stokje door te geven aan Samsung die de Nexus S en de Samsung Galaxy Nexus maakte.

LG wil het ook proberen, Ramchan Woo (directeur LG smartphone divisie) geeft in een interview aan dat ze ‘hevig in discussie’ zijn met Google over de opvolger van de Galaxy Nexus. LG hoopt dat zij de volgende Nexus smartphone mogen maken, dit zorgt namelijk voor een voorsprong ten opzichte van concurrenten en het zou ervoor zorgen dat LG sneller wordt met updates voor hun eigen toestellen.

Naast LG is er ook nog HTC die heel graag het Nexus stokje terug wil en hoopt dat Google weer voor HTC zal kiezen. “Fabrikanten hebben hun vingers gekruist”, aldus Jeff Gordon van HTC. We kunnen hier dus uit concluderen, dat Google nog geen keuze heeft gemaakt.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.