Specificaties Galaxy S3 gelekt

Geruchten zullen altijd rond blijven gaan, vooral op het gebied van techniek. Wordt het een quad core of een dual core? 8 of 2 MP camera? Geruchten zorgen voor leven in de brouwerij en zorgen ervoor dat je kan (en mag) dromen. Ik weet dat er volgende maand echt geen telefoon is met een holografisch scherm maar als er geruchten gaan, bestaat er ook een kleine kans dat het misschien wel zo is. Heerlijk toch?

De geruchten rondom de Galaxy S3 gaan ook maar door, zo zouden er specificaties gelekt zijn wat betreft het scherm. De Samsung Galaxy SIII zou voorzien zijn van een 4.8-inch Full HD scherm met een breedbeeldformaat (16:9). Ook zou de telefoon geladen zijn met een 1.5GHz quad-core Exynos-processor.

Het mooiste gerucht is nog wel over het materiaal waar de Galaxy S3 van gemaakt zou zijn, namelijk van keramisch materiaal. Het toestel is voor de rest voorzien van een 8MP camera aan de achterkant en een 2MP front-camera voor het videobellen. Vanzelfsprekend zal de smartphone draaien op Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).

In tegenstelling tot wat er gezegd wordt, zal de Galaxy S3 niet groter zijn dan zijn voorgangers. Wel zal de rand om het scherm kleiner worden waardoor het scherm vanzelfsprekend iets groter wordt. De telefoon is niet gepresenteerd tijdens het MWC (Mobile World Congress), dit omdat Samsung voor een wereldwijde release gaat. Wanneer de telefoon op de markt komt weten we nog niet.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.