Cyber Monday Aanbieding Bij GearBest

Cyber-Monday-GearBestBlack Friday en Cyber Monday zijn twee dagen in het jaar waarop winkels en webwinkels veel producten met flinke korting verkopen. Ook de webwinkel GearBest.com doet hieraan mee, waarbij onder andere smartphones, smartwatches en tablets tegen een aantrekkelijke prijs worden aangeboden.

Eerder schreven we al dat de webwinkel meedoet aan Black Friday, maar ook Cyber Monday laten ze niet onopgemerkt voorbijgaan. Letterlijk alle producten worden verkocht met een korting. Dus niet alleen de smartphones en tablets, maar ook computers, routers, actiecamera’s, mobiele accessoires en nog veel meer.

Alle producten worden gratis opgestuurd naar Nederland, maar vanwege de afstand kan dit wel enkele weken duren. Als dit geen probleem is en je vooral geïnteresseerd bent in goedkopere producten dan is de Cyber Monday sale op GearBest.com ideaal. Zo kan je onder andere de Oukitel K6000 4G kopen voor $119,99, de Xiaomi Mi4C 3GB 4G voor $249,99 of zelf de 4GB variant van de OnePlus Two. Of misschien is het nu een goede tijd om eens een goedkope smartwatch te proberen voordat je de overstap maakt naar de duurdere smartwatches van bekendere merken.

De Cyber Monday sale start op 8:00am, 30 november (GMT+8) en eindigt op 8:00am, 2 december (GMT+8). Ga naar de sale pagina om alle producten te zien. Via de ‘view more’ knop kan je alle producten van elke categorie bekijken. 

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.