Vernee Mars Pro Nu Te Koop Voor Slechts €158

Vernee-Mars-ProVolgens de gegevens van Androidics.nl is de Vernee Mars Pro één van de meest populaire smartphones die door Nederlanders worden geïmporteerd uit China. Dit is geen verrassing, aangezien de smartphone een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding heeft. Mocht je de smartphone nog niet hebben aangeschaft dan hebben wij goed nieuws. Je kunt de Vernee Mars Pro hier namelijk tijdelijk kopen voor slechts €158.

De Vernee Mars Pro is een zeer complete smartphone met een simpele en strakke uitstraling. De smartphone heeft namelijk een metalen frame en de vingerafdrukscanner zit aan de zijkant. Het scherm is 5,5-inch groot en heeft een FHD-resolutie van 1920 x 1080 pixels. Intern vinden we een 2,5GHz Helio P25 Octa Core processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een USB-C aansluiting en een redelijk grote 3500mAh accu.

Vernee-Mars-Pro-smartphone

De Vernee Mars Pro is slechts 7,6mm dik en draait op Android Nougat. De komende dagen kost de smartphone hier slechts 158 euro, maar wees er snel bij, want de actie is slechts tijdelijk geldig.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.