Fairphone 2 Verzonden Naar Consumenten

Fairphone 2Fairphone is deze week begonnen met het verzenden van de Fairphone 2 naar consumenten. De komende dagen zullen echter slechts enkele honderden toestellen worden opgestuurd. De kleine oplage moet duidelijk maken of de verzendmethode ook op grote schaal efficiënt is.

Eerst zullen 200 toestellen worden opgestuurd naar consumenten. Daarna zal weer een lading van 200 toestellen worden verzonden. In totaal zullen er in eerste instantie 800 mat-zwarte toestellen richting de klant gaan. Daarna zal de smartphone ook in andere kleuren worden uitgerold.

De Fairphone 2 is een modulaire Android-smartphone van Nederlandse bodem. De smartphone is net als zijn voorganger een ‘eerlijke’ smartphone. Fairphone garandeert goede prijzen en condities voor fabrieksmedewerkers, omdat de fabrikant zelf de controle heeft over alle aspecten van het productieproces. Onderdelen zijn relatief makkelijk te verwijderen waardoor consumenten de smartphone zelf kunnen repareren.

De Fairphone 2 beschikt over een 4,95 inch display met een Full-HD resolutie, een Snapdragon 801-processor, 2GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 8 megapixel camera en een 2420 mAh accu. Ook is er WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, LTE en DualSIM-ondersteuning aanwezig. De smartphone draait op Android 5.1 (Lollipop) met een eigen schil.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.