Foto van eerste quad-core toestel HTC Edge gelekt

Mensen, geruchten, daar draait de wereld op! Zo gaan er momenteel geruchten rond dat HTC de komende maand met een quad-core toestel op de markt gaat komen, met de naam Edge! Er zijn al een aantal foto’s opgedoken op het internet.

De HTC Edge zou het eerste toestel met vier cores worden dat door HTC op de markt wordt gebracht. Als we de foto’s goed bekijken valt het meteen op dat het nieuwe toestel veel weg heeft van de HTC Sensation XL en net als de Sensation zal het toestel een scherm van 4.7 inch hebben. Op de achterkant van de telefoon zal een 8MP camera geplaatst worden.

Het is op z’n minst vreemd te noemen dat juist HTC met een quad-core toestel komt, het bedrijf doet voornamelijk zaken met de processor-fabrikant Qualcomm. Qualcomm heeft nog geen processor met 4 kernen aangekondigd. Pocketnow bericht dat HTC voor dit nieuwe toestel zal overstappen op een Tegra 3-processor van Nvidia. Ook zal de Edge uitgevoerd worden met 1GB RAM.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.