Super Mario Run Minder Winstgevend Dan Verwacht

Super-Mario-RunNintendo heeft onlangs de Android-versie van Super Mario Run uitgebracht. Super Mario Run is een aantal maanden terug ook al uitgebracht voor iOS en kost op beide besturingssystemen €9,99 voor de volledige versie van het spel. Super Mario Run is erg populair, maar de uiteindelijke winst blijkt toch wat tegen te vallen.

Tatsumi Kimishima, de CEO van Nintendo heeft in een gesprek met Nikkei Asian Review laten weten dat Super Mario Run populairder is dan Fire Emblem Heroes, maar wel minder winst maakt dan Fire Emblem Heroes. De reden voor het verschil in omzet heeft te maken met het verdienmodel. Zo betaal je bij Super Mario Run één keer €9,99 om alles in het spel te kunnen spelen, terwijl je bij Fire Emblem Heroes tussen de €1,99 en €74,99 euro kunt uitgeven voor het kopen van “Orbs”.

Toch verwachten we niet dat toekomstige Nintendo spellen voortaan het verdienmodel van Fire Emblem Heroes zullen overnemen. Kimishima heeft namelijk aangegeven dat de voorkeur ligt bij een vaste prijs voor het hele spel.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.