Android Market vervangen door Google Play

Groot nieuws van Google. De Android Market is niet meer en is nu vervangen door Google Play. De Android Market, Google Music en Google eBookstore maken nu allemaal deel uit van één geheel. Er komen vier verschillende categorieën; de apps vinden we terug in de Play Store, de muziek in Play Music, de boeken in Play Books en films in Play Movies.

De laatste drie categorieën zijn maar in een paar landen bereikbaar. Muziek alleen in de Verenigde Staten, boeken in de VS, Groot-Brittannië, Canada en Australië en films in de VS, Groot-Brittannië, Canada en Japan. In Nederland moeten we dus voorlopig nog even wachten voordat wij daar ook gebruik van kunnen maken.

Veel is er niet veranderd in de Play Store ten opzichte van de Market zoals we die kenden. De layout is ongeveer hetzelfde. Alleen het logo en de naam zijn aangepast. Het oude adres van de Market bestaat al niet meer en verwijst rechtstreeks naar de Play Store.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.