Aankondiging HTC 10 Op 12 April

htc-10Er gaan al maanden geruchten over een aankondiging van de HTC 10 in april. Over de exacte dag zijn de geruchten het echter niet allemaal met elkaar eens. Gelukkig is hier nu duidelijkheid over gekomen dankzij een uitnodiging van HTC.

HTC heeft de pers uitgenodigd voor een evenement dat op 12 april zal plaatsvinden. Mede dankzij de hashtag #powerof10 op de uitnodiging, is het zo goed als zeker dat de Taiwanese fabrikant op deze dag om 2 uur smiddags Nederlandse tijd de HTC 10 zal presenteren.

htc-10-april-12

Uit de uitnodiging kunnen we verder weinig opmaken. Zo staat er naast de tijd en hashtag alleen de tekst. “We admin it. We’re obsessed… but in a good way.” Verder zien we een gebouw met een verlichte kamer. Mogelijk heeft dit iets te maken met de camera.

Er zijn al vrij vaak specificaties gelekt, waaruit we kunnen opmaken dat de HTC 10 waarschijnlijk is voorzien van een 5,1-inch LCD-display met een resolutie van 1440 x 2560 pixels, een snelle Qualcomm Snapdragon 820 processor, 4GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart. Aan de achterkant zit een 12 megapixel duo-camera met UltraPixel technologie.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.