Top 10 Snelste Smartphones Van Q1 2016

snelste smartphones Q1 2016 AnTuTuDe benchmarktool AnTuTu publiceert elk kwartaal een lijst met de 10 snelste en best presterende smartphones. De lijst voor het eerste kwartaal van 2016 is nu gepubliceerd, en de nummer 1 in de lijst is best verrassend.

De Mi5 van de Chinese fabrikant Xiaomi staat op nummer 1 in de lijst met snelste smartphones van Q1 2016. Dit is net iets sneller dan de nummer 2, de Samsung Galaxy S7 Edge. Op nummer 3 staat de iPhone 6s.

Het verschil tussen de score van nummer 3 en nummer 4 is erg groot. Ook deze plek is ingenomen door een smartphone van een Chinese fabrikant, de Huawei Mate 8. Opvallend genoeg zijn 5 van de 10 smartphone afkomstig van een Chinese fabrikant. Dit geeft een duidelijke indruk van de snelle groei van de Chinese smartphonemarkt en de sterke Chinese concurrentie. Toestellen als de LG G5, Huawei P9 en de HTC 10 staan overigens niet in het lijstje, omdat deze na het eerste kwartaal van 2016 zijn uitgebracht.

Deze lijst hoeft niet te betekenen dat dit ook daadwerkelijk de beste 10 smartphones zijn. Deze gegevens zijn puur gebaseerd op een gemiddelde score van één benchmarktool. Wel geeft een dergelijke lijst een goede indruk van snelle toestellen die momenteel op de markt zijn.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.