Samsung Introduceert Xcover 3 Value Edition

Samsung Galaxy Xcover 3 frontDe Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung brengt jaarlijks tientallen nieuwe smartphones op de markt, maar het herintroduceren van een bestaande smartphone is toch wel vrij uniek. De zojuist geïntroduceerde Xcover 3 Value Edition is namelijk het zelfde als de al bestaande Xcover 3, maar er is één verschil. De Value Edition draait op Android 6.0.

De originele Xcover 3 werd uitgebracht met Android 4.4 (KitKat) en krijgt geen update meer naar Android 6.0. Mocht je toch interesse hebben in dit toestel, maar wil je graag Android 6.0 (Marshmallow), dan moet je dus de Value Edition aanschaffen.

Net als de originele Xcover 3 beschikt de Xcover 3 Value Edition over een 4,5-inch display met een resolutie van 480 x 800 pixels, een 1,2GHz quad-core processor, 1,5GB werkgeheugen, 8GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 5 megapixel camera aan de achterkant, een 2 megapixel camera aan de voorkant, een 2200mAh accu en ondersteuning voor 4G, GPS en NFC. De Xcover 3 Value Edition heeft een waterdichte behuizing met IP67-certificatie en is voorzien van de MIL-STD 810GB-standaard, waardoor de smartphone bestand is tegen een flinke val, schokken en trillingen.

Samsung Galaxy Xcover 3

De Xcover 3 Value Edition krijgt een adviesprijs mee van €220,- en is onder andere verkrijgbaar bij BelSimpel.nl.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.