Samsung Presenteert MicroSD-kaart Met 256GB Opslagruimte

Samsung 256GB EVO micro SDDe Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung heeft een microSD-kaart met maar liefst 256GB opslagruimte gepresenteerd. Daarmee biedt de microSD-kaart van Samsung de grootste opslagcapaciteit tot nu toe. Voorheen was de 200GB geheugenkaart van SanDisk de grootste.

SanDisk heeft niet meer de grootste microSD-kaart in handen, deze titel gaat nu naar Samsung. De 256GB microSD-kaart van Samsung heeft niet alleen meer opslagruimte, maar ook hogere lees- en schrijfsnelheden. De maximale leessnelheid van de geheugenkaart ligt op 95 MB per seconde. De maximale schrijfsnelheid ligt op 90 MB per seconde.

Samsung’s 256GB geheugenkaart is vanaf juni verkrijgbaar, maar krijgt mede door zijn snelle leessnelheid wel een behoorlijke adviesprijs mee. Namelijk 249 euro. Dit is een stuk meer dan de 200GB microSD-kaart van SanDisk, die momenteel al voor minder dan 100 euro verkrijgbaar is. Samsung laat weten dat meer dan 1000 apparaten al ondersteuning hebben voor de 256GB geheugenkaart, waaronder de Galaxy S7.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.