Samsung Galaxy S8 (+) Ontvangt Beveiligingsupdate Oktober

Samsung-Galaxy-S8Samsung is begonnen met de uitrol van de beveiligingspatch van oktober voor de Galaxy S8 en Galaxy S8+ in Nederland. De update dicht de laatste lekken in het Android-besturingssysteem.

Elke maand rolt Google een nieuwe beveiligingsupdate uit met daarin oplossingen voor de laatste lekken in Android. De beveiligingsupdates zijn als eerst beschikbaar voor de smartphones van Google, zoals de Nexus en Pixel-toestellen, waarna ook andere fabrikanten met de update aan aan de slag kunnen. Samsung heeft de update van oktober nu klaarstaan voor de Galaxy S8 en Galaxy S8+.

In het Security Bulletin en op de eigen site van Samsung valt te lezen wat de update van oktober met zich meebrengt. Naast het oplossen van lekken brengt de update van oktober ook prestatie- en stabiliteitsverbeteringen en verbeteringen voor de launcher en het DeX Station met zich mee.

De update met firmwarenummer G955FXXU1AQI9 is 479,69MB groot en is in Nederland nu beschikbaar voor de unbranded Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+. Om te controleren of de update al klaar staat voor jouw toestel ga je naar “Instellingen” -> “Software-update” -> “Updates“.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.