“Motorola Stapt Af Van Moto X-lijn, Komt Met Moto Z-lijn”

Moto Z Style en Moto Z PlayOp 9 juni zal Motorola een prestatie houden waar we volgens eerdere geruchten mogelijk enkele nieuwe Moto X-toestellen te zien krijgen. Volgens een nieuw bericht blijkt dit echter toch niet het geval, aangezien de bekende lekker Evan Blass heeft laten weten dat Motorola de Moto X-naamgeving zal vervangen door Moto Z.

Evan Blass is een bekende lekker en werkt tegenwoordig voor de website VentureBeat. Op deze website schrijft hij dat Motorola nog dit jaar een einde zal maken aan de Moto X-naamgeving en inplaats daarvan toestellen op de markt zal brengen in de Moto Z-lijn.

Eerder doken al specificaties op van twee nieuwe Motorola smartphones die bekend stonden als Vector Thin en Vertex. Volgens Evan Blass komen deze toestellen uiteindelijk op de markt onder de namen Moto Z Style en Moto Z Play. Blass zou deze namen hebben gezien op marketingmateriaal voor deze toestellen. Beide smartphones beschikken over high-end specificaties en hebben de mogelijkheid om de hardware uit te breiden met extra hardware-modules, die Motorola MotoMods noemt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.