Twitter Telt Mentions En Links Niet Mee In Karakterlimiet

Twitter 140 karakters limietTwitter stopt met tellen van mentions, links en foto’s voor de karakterlimiet van 140 tekens. Hierdoor zijn Tweets voortaan iets langer dan voorheen. Dit heeft Twitter dinsdag bekendgemaakt.

Net als bij sms-berichtjes kunnen berichten op Twitter sinds de start van de website niet meer dan 140 karakters bevatten. Twitter is inmiddels uitgegroeid tot een veel uitgebreidere site, waardoor het onder andere mogelijk is om polls, GIF’jes en Periscope-streams aan tweets toe te voegen. Hierdoor komen gebruikers echter steeds vaker in aanraking met het karakterlimiet, waardoor Twitter heeft besloten hier iets aan te doen.

Zowel mentions als bijlagen worden straks niet meer meegeteld. Ook kunnen gebruikers voortaan zichzelf retweeten en hun eigen tweets citeren. Als laatste hoeven gebruikers voortaan geen punt meer voor een apenstaartje te plaatsen als ze willen dat de rest van hun tijdlijn de tweet ook kunnen zien. Tweets die beginnen met een mention zijn voortaan namelijk voor alle volgers te zien. De nieuwe wijzigingen zullen de komende maanden worden doorgevoerd.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.