Opera Mini 7 te downloaden voor Android

Vanaf vandaag is het mogelijk om de nieuwste versie van Opera Mini voor je Android-toestel te downloaden. Opera Mini 7 biedt camera-ondersteuning en ondersteuning voor HTML5 en 3D graphics. Ook is vandaag Symbian aan de beurt want ook voor Symbian is er een nieuwe Opera versie uitgebracht.

De Opera browser is nou niet bepaald een veelgebruikte browser op desktop computers maar toch wordt de browser wereldwijd door 160 miljoen mensen gebruikt, dit cijfer is uiteraard een combinatie van desktop en mobiele gebruikers.

Deze versie van Opera brengt zeker enkele goede veranderingen met zich mee, wat er zeker voor zal zorgen dat er steeds meer mensen overstappen op Opera. Zo is de ondersteuning voor HTML5 sterk verbeterd en ondersteund de browser nu ook WebGL wat voornamelijk door 3D games wordt gebruikt. Ook is het limiet op het aantal favorieten, dat eerst op 9 max zat, komen te vervallen.

Snelheid
Het sterkste punt van Opera blijft natuurlijk de snelheid. Opera gebruikt namelijk een compressietechniek voor websites waardoor deze sneller laden. De compressie zorgt er volgens Opera voor dat je dataverkeer tot wel 90% lager ligt dan bij andere browsers.

 

Downloaden
Klik hier om de app te downloaden

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.