1 aprilgrappen van Google

Google heeft een lange geschiedenis als het gaat om 1 aprilgrappen. In 2007 introduceerde Google TiSP (Toilet Internet Service Provider) en was er een knop in Gmail om e-mail per post gratis thuisgestuurd te krijgen. In 2010 was er een storing binnen Gmail waardoor klinkers niet meer weergegeven konden worden.

De zoekgigant heeft dus een reputatie waar te maken. Daarom heeft Google ook dit jaar weer van zich laten horen als het gaat om 1 aprilgrappen. Hieronder zetten we er even een paar op een rijtje.

Google Outback
Nadat auto’s al een groot deel van Australië in kaart hebben gebracht voor Google Maps, is het nu de beurt aan kangoeroes. Zij worden voorzien van een camera op hun hoofd om zo nog meer van de Australische outback in beeld te brengen.

YouTube op dvd
Voor wie geen genoeg kan krijgen van YouTube is er nu de YouTube Collection. Alle video’s die op de videosite verzameld op een collectie dvd’s die door de postbode bezorgd worden.

Google Racing
Nu het gelukt is om een auto zonder tussenkomst van een bestuurder te laten rijden, zoekt Google het hogerop. Ze hebben hun pijlen gericht op NASCAR.

Chrome Multitask Mode
Bij Chrome vonden ze het maar vreemd om maar een muis tegelijkertijd te gebruiken. Daarom is er nu een speciale extension om meer te kunnen doen met Chrome.

Gmail Tap
Om beter gebruik te kunnen maken van je smartphone is er nu Gmail Tap. Dat vervangt het standaard QWERTY-toestenbord door twee toetsen. Daarmee is het mogelijk om je bericht te typen in Morse.

Heb je zelf nog een leuke 1 aprilgrap meegemaakt, deel het met ons in de comments.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.