BlackBerry DTEK60 Opgedoken Bij Duitse Media Markt

BlackBerry-Neon-DTEK50BlackBerry heeft tot nu toe twee verschillende Android-toestellen op de markt gebracht, de BlackBerry Priv en de DTEK50. Van deze laatste is nu de opvolger gespot bij een Duitse Media Markt.

DTEK60
BlackBerry maakt zelf geen smartphones meer, maar laat deze nu door andere fabrikanten ontwikkelen. Zo is Alcatel verantwoordelijk voor de DTEK50 en zal dit bedrijf ook de DTEK60 op de markt brengen. Totaal onverwachts is deze DTEK60 nu al opgedoken in een folder van de Duitse MediaMarkt, waar de smartphone vanaf 25 oktober voor 599 euro over de toonbank gaat.

BlackBerry DTEK60 Media Markt

De BlackBerry DTEK60 beschikt over een 5,5-inch display met een Quad HD-resolutie, een Snapdragon 820-chipset van Qualcomm, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 21 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner en een USB C-aansluiting.

Mercury
Naast de DTEK60 zijn er ook plannen om een nieuwe BlackBerry-smartphone met een fysiek toetsenbord op de markt te brengen. In de spatiebalk van dit toetsenbord zit volgens de geruchten een vingerafdrukscanner verwerkt. De smartphone draait op Android 7.0 (Nougat) en heeft een 4,5-inch display met een 3:2-verhouding, een Snapdragon 625-processor, 3GB werkgeheugen en een 3400mAh accu.

BlackBerry Mercury

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.