Xiaomi Mi A2 Te Zien In Hands-on Video

xiaomi-mi-6xOp het internet is een hands-on video opgedoken waarin de Xiaomi Mi A2 te zien zou zijn. De opvolger van de populaire Mi A1 draait op Android One en is gebaseerd op de Xiaomi Mi 6X, een toestel dat alleen in China verkrijgbaar is.

Xiaomi introduceerde vorig jaar de Xiaomi Mi A1. Dit toestel was dankzij de goede prijs/kwaliteit-verhouding en Android One een groot succes. De smartphone is snel, aantrekkelijk geprijsd en ontvangt regelmatig de nieuwste software-updates. Je kunt de Mi A1 hier kopen voor minder dan 200 euro. Het wachten is op een opvolger, die nu te zien zou zijn in een hands-on video.

De 11 minuten lange hands-on video is inmiddels weer offline gehaald, maar we kunnen in ieder geval melden dat de Mi A2 is uitgerust met een Snapdragon 660-processor. Ook was een dual-camera setup te zien die te vergelijken was met die van de Xiaomi Mi 6. Als laatste viel het op dat de Mi A2 beschikt over ene 3.5mm koptelefoonaansluiting, die overigens niet aanwezig is op de Xiaomi Mi 6X.

Xiaomi-Mi-A2-hands-on

Wanneer Xiaomi de nieuwe smartphone officieel zal introduceren is nog onduidelijk. De Xiaomi Mi A1 werd in september 2017 geïntroduceerd.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.