T-Mobile Introduceert Onbeperkte Bundel Van 35 Euro

T-MobileNaar verwachting zullen de mobiele abonnementen dit jaar een stuk voordeliger worden. T-Mobile heeft namelijk een abonnement voor onbeperkt mobiel internet en bellen gelanceerd voor slechts 35 euro per maand.

Experts verwachten dit jaar een prijzenoorlog, nu T-Mobile een onbeperkte databundel voor 35 euro per maand heeft aangekondigd. Dit is ruim de helft goedkoper dan zulke bundels nu kosten. “Dit gaat een ware concurrentieslag ontketenen op de Nederlandse markt.“, aldus Telecomexpert Tim Wijkman van onderzoeksbureau Telecompaper.

Helemaal opmerkelijk is dat de onbeperkte bundel voor de gehele EU geldt. Er is wel een ruime limiet van 5 GB per dag, maar die is vervolgens onbeperkt en gratis met 1 GB op te hogen.

T-Mobile zegt dat het tijd is voor prijsverlagingen en dat de huidige bundels veel te veel kosten. Nederland is met een kleine 30 euro per GB één van de duurste landen van Europa. Hierdoor gebruiken Nederlanders gemiddeld ook niet meer dan 1GB per maand, zeven keer zo weinig als de inwoners van Finland. In Finland zijn de bundels dan ook een stuk betaalbaarder.

T-Mobile heeft ruim 3,5 miljoen klanten en wil met deze nieuwe actie klanten van de concurrentie afpakken. “2017 wordt een beslissend jaar voor de telecommarkt in Nederland. Wij gaan de concurrentie opvoeren en de markt verstoren,” zegt Martin Knauer, ceo ad interim van T-Mobile Nederland.

Naast de onbeperkte bundel voor 35 euro komt er ook een 10GB bundel voor 28 euro. Deze abonnementen zijn per 16 januari beschikbaar.

via [ad.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.