“Samsung Komt In Februari Al Met Kleine Batch Galaxy S8-toestellen”

samsung-galaxy-s8 mockupSpeciaal voor de ongeduldige consumenten zal Samsung mogelijk in februari of maart al een kleine batch Galaxy S8-toestellen op de markt brengen. Op deze manier wil de Zuid-Koreaanse fabrikant voorkomen dat consumenten kiezen voor de concurrentie.

Na het fiasco met de Galaxy Note 7 doet Samsung er alles aan om een tweede blunder te voorkomen. Dit zou dan ook de reden zijn dat Samsung de Galaxy S8 pas op 15 april wil uitbrengen. Op deze manier heeft de fabrikant namelijk tijd genoeg om de Galaxy S8 uitgebreid te testen om problemen te voorkomen.

Het later uitbrengen van een vlaggenschip heeft echter ook nadelen. De concurrenten van Samsung zouden namelijk kunnen profiteren door vergelijkbare high-end toestellen eerder op de markt te brengen. Hierdoor zullen ongeduldige consumenten bijvoorbeeld de nieuwste vlaggenschip van LG kopen, in plaats van de Galaxy S8.

Om potentiële klanten niet kwijt te raken zou Samsung volgens bronnen van de Koreaanse publicatie The Investor een kleine batch Galaxy S8-toestellen in februari of maart al willen uitbrengen. Het zou gaan om zo’n vijf miljoen exemplaren.

samsung_galaxy_s8

Wij nemen het bovenstaande gerucht voorlopig nog met een flinke korrel zout, aangezien het niet heel logisch zal zijn om de Galaxy S8 pas in april te presenteren als de smartphone in maart al op de markt komt. Het zou echter ook kunnen betekenen dat de eerdere geruchten over een lancering op 15 april niet juist zijn en dat de smartphone gewoon in februari tijdens de Mobile World Congress zal worden gepresenteerd.

In het geval je voor maart al een nieuwe smartphone wilt aanschaffen, dan is de Galaxy S7 Edge een prima alternatief. De smartphone verkoop ongekend goed, krijgt veel positieve feedback en beschikt net als de Galaxy S8 over high-end specificaties en een gebogen display. Samsung heeft regelmatig aanbiedingen en cash-back acties op verschillende high-end smartphones, waardoor de Galaxy S7 Edge vaak met extra voordeel te koop is. Voor een overzicht van alle Samsung-kortingen kan je op Acties.nl terecht.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.