Android ICS voor Galaxy SII in Nederland

Nou, daar gaan we weer. Ik ga een artikel schrijven over de Android Ice Cream Sandwich update die momenteel in Nederland beschikbaar is. Ik zal dit doen met duidelijke bron vermeldingen om misverstanden te voorkomen.

De Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) update is door Samsung in Nederland uitgebracht, dit mocht ook wel een keer aangezien het in omringende landen al een tijdje aan de gang is. Gebruikers kunnen hun toestel updaten door gebruik te maken van de desktopsoftware Kies. Dat de update in Nederland op gang komt konden we afleiden aan het Tweakers-topic die gewijd is aan de Android ICS update, vervolgens werd dit door Samsung Nederland via Twitter bevestigd.

Gebruikers die een branded versie (van een provider) van het toestel hebben moeten nog even geduld hebben, de update voor bijvoorbeeld KPN, Vodafone en T-Mobile zullen ergens in de komende weken beschikbaar zijn.

KIES update probleem
Om de update uit te voeren moet je de laatste versie van KIES hebben en we kregen al verschillende meldingen dat dit niet helemaal goed gaat, mensen krijgen namelijk de melding ” Werk Kies bij tot de laatste versie en upgrade de firmware” te zien. Wanneer je vervolgens kiest voor “KIES bijwerken” krijg je de melding dat de laatste versie al geïnstalleerd is. Om dit probleem op te lossen raden we je aan KIES volledig te verwijderen om vervolgens de nieuwste versie te downloaden en te installeren.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

1 Reactie

  1. Martijn K schreef:

    Nou dat werd tijd, eergister geflashed naar de Luxemburgse, nu maar weer terug..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.