Samsung Zal Tijdens MWC De Lanceringsdatum Galaxy S8 en Galaxy S8+ Vrijgeven

Galaxy S8_renderDe Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung zal tijdens de Mobile World Congress de officiële aankondigingsdatum van de Galaxy S8 en Galaxy S8+ bekendmaken. Dit heeft Dong-jin Koh, hoofd van de mobiele divisie van Samsung aangegeven.

Er gaan al geruime tijd geruchten rond dat Samsung de Galaxy S8 op 29 maart officieel zal presenteren. Samsung heeft echter nog niks bekendgemaakt, behalve dat de introductie niet tijdens de Mobile World Congress zal plaatsvinden. Toch krijgen we tijdens dit evenement in Barcelona iets te weten over de Galaxy S8, namelijk de officiële aankondigingsdatum.

Over enkele weken krijgen we dus te horen of de geruchten over een introductie op 29 maart en een lancering op 21 april kloppen. Ook krijgen we tijdens de MWC vermoedelijk de Samsung Galaxy Tab S3 te zien.

Galaxy S8 specificaties
De Galaxy S8 beschikt volgens de geruchten over een 5,8-inch-scherm met een beeldverhouding van 18,5:9. De Galaxy S8+ krijgt een 6,2-inch-scherm met dezelfde beeldverhouding. Intern vinden we een Snapdragon 835-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 12 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.