Netflix-CEO Wil Onbeperkt Data Voor Videodiensten

netflix-logoReed Hastings, de CEO van Netflix heeft tijdens een interview met bright aangegeven dat hij wil dat telecomproviders onbeperkt data gaan aanbieden voor videodiensten.

Hastings hoopt dat telecomproviders afstappen van datalimieten op mobiele internet, zodat consumenten onbeperkt kunnen kijken naar videodiensten op hun smartphone. “En dat moet niet alleen voor Netflix gelden, maar ook voor bijvoorbeeld YouTube of Videoland. We willen mobiele video zo efficiënt maken dat dit mogelijk wordt.“, zegt Hastings.

Dit is dan ook de reden dat Hastings aanwezig was op de Mobile World Congress in Barcelona. Hastings heeft hier hoogstwaarschijnlijk gesproken met verschillende telecomproviders om de mogelijkheden te overleggen.

Datalimiet
Onder andere T-Mobile heeft ons dit jaar aangenaam verrast met de introductie van een onbeperkte data bundel in zowel binnen als buitenland. Volgens analisten zullen telecomproviders dit jaar veel veranderingen doorvoeren aan de limieten van het datagebruik om te kunnen concurreren met bijvoorbeeld de Go Unlimited bundel van T-Mobile. Wij als consument zullen hier veel profijt van hebben.

via [bright]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.