Prijs Streamingdienst Disney Plus Ligt Lager Dan Netflix

Disney-PlusDisney zal de streamingdienst Disney Plus in november lanceren in de Verenigde Staten en in 2020 uitbrengen in andere landen, waaronder Nederland. De prijs voor Disney Plus ligt lager dan de prijs voor concurrent Netflix.

Disney Plus gaat onder andere de concurrentie aan met streamingdienst Netflix. Daarom zal Disney de komende tijd alle series en films van Netflix halen. Disney loopt hierdoor 133 miljoen euro mis, maar Disney zal dit geld eenvoudig terugverdienen door de content aan te bieden via de eigen streamingdienst. Vanaf november is Disney Plus al verkrijgbaar in de Verenigde Staten, maar in Europa moeten we nog wachten tot 2020.

Gebruikers van Disney Plus betalen per gezin 7 dollar per maand of 70 dollar per jaar. Hiermee ligt de prijs een aantal dollar lager dan de maandelijkse kosten voor Netflix. Disney verwacht dat Disney Plus in 2024 winstgevend zal zijn en dan tussen de 60 tot 90 miljoen klanten zal hebben. Bij de lancering van de streamingdienst zal Disney tien nieuwe films en 25 series klaarhebben. Daarnaast zal de content in zowel HDR als 4K beschikbaar zijn en is Disney Plus op alle apparaten te bekijken.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.